Obsedat?
-
- Fost administrator
- Detinator Steam: Da
- Cunostinte CS: Bune
- Reputatie: Fost administrator
Fost detinator: zm.dark-arena.ro, jb.dark-arena.ro - Localitate: Tot acolo stau
-
- Sys Admin
- Cunostinte CS: Excelente
- Reputatie: Detinator
Webmaster
Scripter
Trance Fan - Localitate: Botosani
Re: Obsedat?
trebuie sa dea ca astia adminii care sunt nu sunt in stare sa-si faca un cont si sa dea cateva clickuri, mihaita ti-as recomanda sa ii scoti pe toti si sa le dai admin doar cand au dovada ca dau clickuri, o poza ceva...
P.S ~ Clickurile il ajuta la platirea serverului, ca sa aveti unde juca si mai faceti si mofturi, la urmatoarea abatare iti dau si ban pe forum.
P.S ~ Clickurile il ajuta la platirea serverului, ca sa aveti unde juca si mai faceti si mofturi, la urmatoarea abatare iti dau si ban pe forum.
Info: NU IMI DATI PM PENTRU CERERI AJUTOR ETC (NU RASPUND) FOLOSITI FORUMUL.

CUM SA NU LUPTI PENTRU IUBIRE ????
Daca lupti,inseamna ca vrei sa castigi ceva.Iubirea nu-i o miza.
-
- Nou Venit
-
- Fost administrator
- Cunostinte CS: Bune
- Reputatie: Fost administrator
Fost detinator: zm.dark-arena.ro, jb.dark-arena.ro - Localitate: Tot acolo stau
Re: Obsedat?
da. eu vad cine nu da click'uri si cine da.. , si sniper pentru cultura ta.. tu azi si ieri nu ai dat delocCryWolf scrie:trebuie sa dea ca astia adminii care sunt nu sunt in stare sa-si faca un cont si sa dea cateva clickuri, mihaita ti-as recomanda sa ii scoti pe toti si sa le dai admin doar cand au dovada ca dau clickuri, o poza ceva...

si crezi ca ma intereseza ca nu mai intri pe server? ieri cand au fost 22/22 unde erai ?
si oricum azi am scos vro 4 admine au mai ramas vreo cu mine..